Velkommen til Guttedagen ved pedagogiske fag på UiO

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

Pedagogikk eller spesialpedagogikk kan være løsningen

Visste du at som pedagog kan du blant annet jobbe med ledelse, interaktive løsninger for fremtidens museer, apputvikling og kommunikasjon?

Som spesialpedagog kan du blant annet jobbe i kriminalomsorgen, barne- og ungdomspsykiatrien, internasjonale organisasjoner og på sykehus.

En dag full av opplevelser, overraskelser og inspirasjon

Konferansier Bård Brænde vil lede samtalen om våre studieprogrammer og hva du kan gjøre med en utdanning fra oss. Du vil oppdage at ingenting er Mission impossible! Bård er en av landets fremste eksperter på improvisasjon og teatersport og stiller med latter- og læringsgaranti!

Stipendiat og spesialpedagog Terje Throndsen medutvikler av Kaptein Morf- appen som øker ordforråd og språkforståelse. Lær om hvordan spesialpedagoger bruker fremtidens teknologi i sitt arbeid.

Møt Joachim, Junaid og Martin i "UV-kollektivet". Dette blir en litt annerledes samtale om studiene, studentlivet og Oslo som studentby.Her får du muligheten til å stille spørsmål om alt du lurer på.

Seniorrådgiver IIlan Dehli Villanger- «Fra kretslag til landslag – om overgangen fra videregående til universitet». Dette blir en tankevekkende og interaktiv avslutning på dagen.

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på.

Påmeldingsfristen var 30. januar.

Vi er nå fullbooket.

Tid og sted

7. februar kl. 9.30- 13.00 på Helga Engs hus, aud 1, Universitetet i Oslo. Finn frem på kart

Det utdanningsvitenskapelige fakultet, UiO