English version of this page

Kandidatmarkering for masterstudenter

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere høstens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, lektorprogrammet, Comparative and International Education, Higher Education, Special Needs Education og Assessment, Measurement and Evaluation til kandidatmarkering.

Bildet kan inneholde: fyrverkeri, himmel, underholdning, elektrisk blå, begivenhet.

Kjære masterkandidat,

din studietid på Universitetet i Oslo nærmer seg slutten og i den anledning ønsker vi å invitere deg til kandidatmarkering! Seremonien finner sted på Georg Sverdrups hus i Auditorium 1 fra 17:00-19:00.

Her vil det bli kulturelle innslag, hilsener og overrekkelse av roser til masterkandidatene.

Etter seremonien vil det bli servert forfriskninger i foajéen.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet, kan du ta med deg maks tre venner eller familiemedlemmer til seremonien. Påmelding via nettskjema innen 22. november.

Registrering for kandidatmarkeringen i desember

Vitnemålet vil du motta i posten etter markeringen.

Velkommen!

Publisert 29. okt. 2021 11:14 - Sist endra 2. nov. 2021 14:31