Universitetsplassen: En ny start

Universitetet i Oslo feirer 210 år og inviterer til kunnskapsfestival fra 31. august til 2. september.

Bildet kan inneholde: klær, grønn, bygning, gul, arkitektur.

Hvordan omstiller vi oss til et bærekraftig samfunn? Hva skjer med demokratiet vårt? Klarer vi å ta vare på kloden? Etter ett år i pandemi får vi delt ut kortene på nytt. Verden står overfor enorme utfordringer, og det er vi som skal skape løsningene. Her er en ny start.

Se hele programmet på www.uio.no/nystart

Arrangementene tar sted på Universitetsplassen og i Universitetshagen i sentrum, og i Klimahuset på Tøyen. Dersom du ønsker å delta fysisk kan du melde deg på via våre nettsider. Arrangementene vil også bli strømmet.

Meld deg på via www.uio.no/nystart

Vi gleder oss til å se studenter, ansatte og andre interesserte på festivalområdet i Universitetshagen. Det blir salg av mat og drikke, festivalbibliotek og andre aktiviteter.

Velkommen til festival!

Publisert 20. aug. 2021 14:52 - Sist endra 20. aug. 2021 14:52