Kommande

Bildet kan inneholde: ansiktsuttrykk, lue, kul, tekst, lokk.
Tid og stad: 10. okt. 2022 09:3014:00, Helga Engs hus

Pandemi, krig, klimakriser, flyktningkriser og livskriser. Etter to år i krisemodus, så ser det ut som vi går en usikker og utfordrende tid i møte. Det skal vi ikke trenge å gjøre alene. Møt UV sine ansatte og studenter på Helga Engs hus 10. oktober!

Mer informasjon om arrangementet kommer ila våren 2022.

Bildet kan inneholde: smil, anlegg, frisyre, ansiktsuttrykk, mote.
Tid og stad: 11. okt. 2022 09:0014:00, Helga Engs hus

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i pedagogikk, realfag, samfunnsfag, språk, ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

Tidlegare

Bildet kan inneholde: person, hår, leppe, øye, anlegg.
Tid og stad: 20. juni 2022 09:1511:00, Helga Engs hus, Seminarrom 241 eller Zoom

Uansett hva du mener om bærekraft: Din stemme blir viktig for prosessen videre. Velkommen til frokostmøte om UVs bærekraftstrategi!

Bildet kan inneholde: fyrverkeri, himmel, underholdning, vann, elektrisk blå.
Tid og stad: 16. juni 2022 16:0017:30, Sophus Lies Auditorium

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere vårens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, Comparative and International Education, Higher Education, Special Needs Education og Assessment, Measurement og Evaluation til kandidatmarkering våren 2022!

Bildet kan inneholde: produkt, shorts, publikum, sosial gruppe, smil.
Tid og stad: 8. juni 2022 16:0017:30, Universitetets Aula

Det utdanningsvitenskapelige fakultet og Institutt for lærerutdanning og skoleforskning har gleden av å invitere vårens kandidater fra Lektorprogrammet til kandidatmarkering.

Grønt blad med vanndråpe. Illustrasjonsfoto.
Tid og stad: 23. mars 2022 12:0013:15, Grupperom 1, Georg Sverdrups hus

Sustainability education is on the top agenda of many higher education institutions. Join the conversation!