UVs vei til en bærekraftstrategi – nå vil vi høre fra deg!

Velkommen til behagelig frokostmøte om UVs bærekraftstrategi. Din stemme blir viktig for den videre prosessen.

Høsten 2021 satte Det utdanningsvitenskapelige fakultet ned tre arbeidsgrupper for å utvikle en bærekraftstrategi for fakultetet, som et svar på Universitetet i Oslos klima- og miljøstrategi. Arbeidsgruppene har arbeidet iherdig gjennom vinteren og er snart klare for siste innspurt.

Gode visjoner lages best sammen, så nå vil de høre hva du mener!

Alle ansatte på fakultetet inviteres derfor til et seminar der arbeidsgruppene forteller om arbeidet de har gjort til nå og hva som gjenstår. Ikke minst får alle ansatte anledning til å delta i diskusjonen og komme med innspill til den videre prosessen.

Målet er å ha et utkast til full strategi klar rett over sommeren.

Program: oppdateres

10.15 Hvorfor skal UV ha en egen bærekraftstrategi? v/Rita Elisabeth Hvistendahl og Erik Knain

10.25 Slik kan framtidens studietilbud bli ved UV v/ Arbeidsgruppe Utdanning
Presentasjon og kort diskusjon

10.50 Hvordan vrir vi forskningen og innovasjonen vår mot 2030? v/ Arbeidsgruppe Forskning
Presentasjon og kort diskusjon

11.20 Nå skal vi bli sprekere og mer sosiale! (vent litt, betyr det miste parkeringsplassene og kontorene våre?) v/ Arbeidsgruppe Organisasjon
Presentasjon og kort diskusjon

11.20 Studentene skal med, men hvordan?
Kort innspill

11.30 Felles diskusjon v/ Erik Knain