Guttedagen ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet, UiO

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i pedagogikk, realfag, samfunnsfag, språk, ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

Bildet kan inneholde: smil, anlegg, frisyre, ansiktsuttrykk, mote.

Pedagogikk, spesialpedagogikk og lektorprogram

Universitetet ønsker å ha balanse mellom kjønn på alle utdanninger og det betyr blant annet flere gutter inn i pedagogiske fag. Vi vet, og gutta har bekreftet det, at de ikke er klar over alle mulighetene som ligger i å velge pedagogikk. Bli med på Guttedagen og finn ut hva det faktisk betyr å studere pedagogikk!

Visste du at som pedagog kan du blant annet jobbe med ledelse, interaktive løsninger for fremtidens museer, apputvikling og kommunikasjon?

Som spesialpedagog kan du blant annet jobbe i kriminalomsorgen, barne- og ungdomspsykiatrien, internasjonale organisasjoner og på sykehus.

Vil du bli den gode læreren? Lektorprogrammet gir deg solid faglig fordypning og pedagogisk kompetanse som gjør det mulig for deg å skape en levende, motiverende og variert undervisning.

Program kommer

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på.

Meld deg på her: nettskjema.no/a/guttedagen2022

Påmeldingsfrist: 10. september 2022

Begrenset antall plasser.

Tid og sted