English version of this page

Kandidatmarkering for masterstudenter høsten 2022

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere høstens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, Comparative and International Education, Higher Education og Special Needs Education til kandidatmarkering høsten 2022!

Bildet kan inneholde: fyrverkeri, himmel, underholdning, vann, elektrisk blå.

Kjære masterkandidat,

din studietid på Universitetet i Oslo nærmer seg slutten og i den anledning ønsker vi å invitere deg til kandidatmarkering fysisk på Helga Engs hus! Det vil bli kulturelle innslag og hilsener fra faglige ledere og prodekan for studier på UV.  Vi gleder oss til å ønske alle våre kandidater velkommen!

For å delta må kandidatmarkeringen må du melde deg på innen onsdag 23. november. Program og mer informasjon om markeringen blir sendt til alle kandidatene på e-post noen dager før markeringen.

På grunn av plassbegrensninger i auditoriet kan hver kandidat ta med maksimalt tre gjester.

Påmelding kandidatmarkering

Velkommen!