IDEA-dagen

UV-fakultetet har oppgradert undervisningsrom og arealer på Helga Engs hus. Det gir mer rom til varierte undervisningsformer og interaktivitet. Bli med på IDEA-dagen for å bli inspirert! 

To studenter holder en presentasjon på en av de nye digitavlene på rom 241 på Helga Engs hus. Fire studenter og en underviser følger med (Foto: Shane Colvin/UiO).

To studenter holder en presentasjon på en av de nye digitavlene på rom 241 på Helga Engs hus. Fire studenter og en underviser følger med (Foto: Shane Colvin/UiO).

Til påmeldingsskjema

Undervisningsrom, arealer og nytt digitalt utstyr på Helga Engs hus gir nå nye muligheter for mer interaktiv undervisning og utprøving av teknologistøttede undervisningsformer. Eksempler fra praksis og forskningsprosjekter er viktig for å gi inspirasjon til vårt arbeid med undervisning, hvor oppgraderte rom og arealer brukes aktivt.

Bli med på IDEA Seminar, IDEA-kurs, IDEA StudentStudio og lansering av arealene under IDEA-dagen! 

Program:

09:00-10:00: Oslo SPeLL og IDEA arrangerer kurs i bruk av lab-utstyr for studenter og undervisere: observasjon av eksperimentelle forsøk og kliniske økter og videoopptak

10.15-11.15: TLVlab og IDEA arrangerer kurs i datahåndtering for studenter, stipendiater og undervisere. Datahåndteringsplaner – hva, hvordan og hvorfor?

14:00-16:00: IDEA Seminar: Nye rom, nytt utstyr – bedre undervisning?
Bidragsytere: Morgane Domanchin, Elodie Guillemin, Palmyre Pierroux, Crina Damsa, Bård Kjos og Rolf Steier. 

16:00:16:30 Lansering av oppgraderte arealer på Helga Engs hus, mingling i foajeen og kake til alle

16:30-17:00 Pizza på rom 241 for studenter og undervisere som skal delta på StudentStudio.

17:00-18:30: StudentStudio: Studentaktive undervisningsmetoder.

Les mer om Oslo SPeLL og meld deg på her

Les mer om TLVlab og meld deg på her

Les mer om IDEA Seminar og meld deg på her

Les mer om IDEA StudentStudio og meld deg på her

Til påmeldingsskjema

Om IDEA: IDEA Innovasjon og digitalisering i utdanning er et ressurssenter ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet (UV). Senteret startet arbeidet på slutten av vårsemesteret 2021 og ble formelt lansert den 3. november 2021 i forbindelse med UVs 25-årsjubileum. IDEA skal tilrettelegge for innovativ undervisning, pedagogisk forankrede digitale løsninger og forskningsbasert innovasjon i utdanningen. UV er prosjekteier og IDEA ledes sentralt fra UV. 

 

Publisert 10. mai 2022 21:38 - Sist endret 24. aug. 2022 19:15