Reisebrev

Våre studenter som har reist på utveksling deler sine opplevelser og erfaringer - la deg inspirere!

Trenger du flere grunner til hvorfor du bør reise ut? 

Publisert 25. juni 2018 14:17

Å reise til Berkeley er hittil det beste valget jeg har gjort i studietiden. Det å kunne tilbringe et semester ved UC Berkeley i California er en stor mulighet da det rangeres som et av de beste universitetene i verden innenfor sine fagfelt.

Publisert 14. feb. 2018 16:38

Jeg valgte Utrecht fordi jeg har alltid likt nederlandsk kultur, og jeg visste at den ikke kom til å bli så veldig annerledes fra den norske. Alle i Nederland er flinke til å snakke engelsk, så dette var veldig betryggende for meg som ikke kunne noe nederlandsk.

Publisert 17. jan. 2018 09:31

At jeg søkte meg til Queen's University i Canada var egentlig litt tilfeldig. Jeg ville i utgangspunktet til USA, men Queen's hadde gratisplasser, et godt omdømme og jeg fikk inntrykk av at studentmiljøet var imøtekommende for nye studenter - noe som ble bekreftet med en gang jeg kom dit!

Publisert 17. jan. 2018 09:26

Den første grunnen til at jeg ville til Latin-Amerika var at semestrene har samme lengde som i Norge (august - desember), mens i for eksempel Spania varer semesteret ut i januar/februar og går inn i praksisperioden i Lektorprogrammet.

Publisert 16. jan. 2018 17:10

Jeg valgte å dra på utveksling til KU Leuven fordi de tilbød studier på engelsk og hadde en avtale med Det utdanningsvitenskapelige fakultet. Leuven så også ut til å være en veldig hyggelig by med sjarmerende arkitektur.

Publisert 16. jan. 2018 17:09

Før jeg begynte på universitetet bestemte jeg meg for at jeg ville reise på utveksling i løpet av studieløpet mitt, et ønske jeg har hatt i lang tid. Høsten 2016 reiste jeg derfor til Kent i England hvor jeg tilbrakte ett semester på universitetet der.

Publisert 15. jan. 2018 13:31

Jeg ønsket å reise til et universitet i Storbritannia, fordi jeg er veldig glad i både britisk kultur og landskap. Jeg valgte University of Edinburgh, fordi det ligger i en passe stor britisk by, og er et anerkjent universitet. I tillegg snakker de engelsk der.