Jobbmuligheter

UV-fakultetet er Norges ledende utdanningsmiljø innenfor de utdanningsvitenskapelige fagområdene, og som student på UV vil du opparbeide deg en kompetanse som gjør deg ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Våre studieprogrammer omfatter pedagogiske, spesialpedagogiske og fagdidaktiske fagområder, i tillegg til relaterte temaer som skoleledelse, tilgrensende teknologier og nye medier. Vi har studieprogram som både gir konkret yrkesrettet kompetanse, men også bred kunnskap som åpner for mange jobbmuligheter.

Vi utdanner høyt kvalifiserte mennesker som gjør læring, rådgivning og kunnskapsformidling til en karriere. Som pedagog, spesialpedagog eller lærer har du kompetanse som er ettertraktet i mange organisasjoner.

Se de ulike studieprogrammene for mer detaljer om jobbmuligheter. Du kan også ta kontakt med Karrieresenteret ved UiO for karriereveiledning, jobbsøkerkurs, hjelp med søknader, CV osv.

Karrieresenteret tilbyr også ulike jobbforberedende kurs på fakultetet, samt egne drop-in veiledninger for karriererelaterte spørsmål.

Publisert 1. sep. 2010 16:49 - Sist endret 3. aug. 2022 15:16