English version of this page

Aktuelle saker

studenter diskuterer og smiler
Publisert 2. apr. 2019 14:03

Ved Centre for Educational Measurement (CEMO) på Universitetet i Oslo kan du bli blant de første i Norden med en master i måling og evaluering.

Sigrid Blömeke taler
Publisert 28. feb. 2019 16:42

Kunnskapsgrunnlaget for evaluering av eksamensordningen viser tydelig behov for mer forskning. Det kom fram under presentasjonen av eksamensgruppas første rapport.

Publisert 7. des. 2018 11:07

Sigrid Blömeke er utnevnt til å lede en eksamensgruppe som skal oppdatere og systematisere kunnskapen om eksamener i Norge.

Kirurger som ser på et røntgenbilde
Publisert 2. nov. 2018 14:20

Har du noen gang tenkt på hvordan en lege finner ut hva som feiler deg når du er syk? Et prosjekt ved Universitetet i Oslo forsøker nå å finne svar på dette.

Publisert 30. okt. 2018 08:51

Norge har deltatt i internasjonale skoleundersøkelser siden 1990-tallet. Nå har forskere ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet skrevet en bok om temaet.