Oppsett av minnepinne på Windows 10

Her er en kort veiledning i hvordan man klargjør minnepinnen for bruk med diktafon.

Sett inn minnepinnen i maskinen og start filutforskeren. Trykk på lupen ved siden av Startknappen og søk etter File Explorer. Start programmet, lokaliser minnepinnen, høyreklikk på denne og velg Format...:

Påse at File System er satt til NTFS:

Etter at formateringen er ferdig, høyreklikk på minnepinnen igjen og velg Turn on BitLocker:

Velg et godt passord bare du kjenner. Hvis du glemmer dette passordet har vi ingen mulighet til å hente ut innholdet fra minnepinnen:

Velg Ecrypt used disk space only (faster and best for new PCs and drives):

Velg Start encrypting og vent til prosessen er ferdig:

Publisert 22. mars 2019 08:36 - Sist endret 27. mars 2019 13:30