Kommande arrangement

I dette IDEA kurset om Electroencephalography (EEG) vil vi presentere det grunnleggende om EEG som et nevrovitenskapelig verktøy for å undersøke kognisjon (Illustrasjon: Colvin / UiO)
Tid og stad: 9. sep. 2022 15:0016:15, Helga Engs hus, rom 234

Oslo SPeLL inviterer til introduksjonskurs i EEG metodikk (elektroencefalografi) med hands-on sesjon

Bildet kan inneholde: ansiktsuttrykk, lue, kul, tekst, lokk.
Tid og stad: 10. okt. 2022 09:3014:00, Helga Engs hus

Pandemi, krig, klimakriser, flyktningkriser og livskriser. Etter to år i krisemodus, så ser det ut som vi går en usikker og utfordrende tid i møte. Det skal vi ikke trenge å gjøre alene. Møt UV sine ansatte og studenter på Helga Engs hus 10. oktober!

Mer informasjon om arrangementet kommer ila våren 2022.

Bildet kan inneholde: smil, anlegg, frisyre, ansiktsuttrykk, mote.
Tid og stad: 11. okt. 2022 09:0014:00, Helga Engs hus

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i pedagogikk, realfag, samfunnsfag, språk, ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

I dette kurset vil du få en innføring i innhold og bruk av testbiblioteket (Illustrasjon: Colvin / UiO)
Tid og stad: 17. okt. 2022 14:3015:30, Helga Engs hus, Oslo SPeLL - rom 366

Oslo SPeLL inviterer til kurs i orientering om labbens testbibliotek.