Kommande 5 dagar

i dag sep.
Tid og stad: 27. sep. 2022 09:3010:15, Helga Engs Hus, 4. etasje rom 487

I forbindelse med tilsetting av professor/førsteamanuensis på fagområdet nevroutviklingsforstyrrelser med relevans for spesialpedagogikk holdes det en prøveforelesning som er åpen for alle interesserte. Forelesningen holdes på både norsk og engelsk.

28 sep.
Woman, smiling, nice weather

Almaz Wasse (Kotebe University of Education) will give an open talk about multilingualism and patterns of language use in Gamo.

29 sep.
Tid og stad: 29. sep. 2022 09:0009:45, Helga Engs Hus, 4. etasje rom 487

Image may contain: Rectangle, Font, Aqua, Magenta, Electric blue.
Tid og stad: 29. sep. 2022 13:0016:00, Aud. 3, Helga Engs Hus

Do you want to learn more about the Nordic Education Model?
September 29th the Nordic Education Model research project is launching its new book edited by Daniel Tröhler, Bernadette Hörmann, Sverre Tveit and Inga Bostad

Tid og stad: 29. sep. 2022 17:0019:00, Online/Zoom

QUINT Centre Director Kirsti Klette holds keynote together with Professor of Education/Stanford Linda Darling-Hammond at Aarhus University.

30 sep.
Bilde av forskjellige ting man kan finne på et skrivebord, PC, bok, kaffekopp o.l.

Er det vanskelig å finne tid til å skrive? Akademisk skrivesenter arrangerer felles, strukturert skrivetid etter modellen "Shut up & write".

Tid og stad: 30. sep. 2022 11:00, Helga Engs hus, Auditorium 3

Master Jo Inge Johansen Frøytlog ved Institutt for pedagogikk avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "What are the affordances and constraints of new media such as blogs, twitter, Facebook and the like for the quality of public discourse and democratic society? What if anything is the role of education in addressing this issue?".

Foto av Jo Inge Johansen Frøytlog.
Tid og stad: 30. sep. 2022 13:00, Helga Engs hus, Auditorium 3

Master Jo Inge Johansen Frøytlog ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling "Participation in classroom dialogues mediated by microblogging technology: Multidimensional investigations" for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Fleire kommande arrangement

Person med lue, tekst #Bry deg på UV
Tid og stad: 10. okt. 2022 10:0012:00, Helga Engs hus

Pandemi, krig, klimakriser, flyktningkriser og livskriser. Etter to år i krisemodus, så ser det ut som vi går en usikker og utfordrende tid i møte. Det skal vi ikke trenge å gjøre alene. Møt UV sine ansatte og studenter på Helga Engs hus 10. oktober!

Bildet kan inneholde: smil, anlegg, frisyre, ansiktsuttrykk, mote.
Tid og stad: 11. okt. 2022 09:0013:30, Helga Engs hus

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i pedagogikk, realfag, samfunnsfag, språk, ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

Tid og stad: 11. okt. 2022 13:3014:15, Helga Engs Hus, 4. etasje rom 487

I forbindelse med tilsetting av førsteamanuensis på fagområdet inkludering og mangfold med relevans for spesialpedagogikk holdes det en prøveforelesning som er åpen for alle interesserte. Forelesningen holdes på både norsk og engelsk.

Tid og stad: 12. okt. 2022 13:0013:45, Helga Engs Hus, 4. etasje rom 487

Image may contain: Computer, Personal computer, Netbook, Table, Property.

Webinar series on theorising teaching quality for researchers in the QUINT centre.