Kommande arrangement

Ung kvinne underviser studenter
Tid og stad: 24. feb. 2020 09:0009:30, Niels Henrik Abels hus

«Hva kjennetegner kvalitet i undervisning og ledelse av elevers læringsarbeid i skolefagene på trinn 8-13?»

Tid og stad: 11. mars 2020 10:0015:00, Georg Sverdrups hus – University Library, Aud 2

Research project eInfrastructure for video research (eVIR) invites to its concluding conference "Shareable and Searchable: Video data between Open Access and Ethics Requirements"

Bilde av stipendiat. Foto.
Tid og stad: 20. mars 2020 12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Cand.paed. Ellen Os ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Voksnes mediering av jevnaldringsrelasjoner i barnehager. En undersøkelse av voksnes bidrag til samhandling mellom barn under tre år.

Bildet kan inneholde: fotografi, snapshot, rom.
Tid og stad: 24. mars 2020 12:0016:30, Gamle festsal, Domus Academica, Karl Johan

Universitetet i Oslo markerer hundre år med skole for alle i et åpent arrangement der mange tema og ulike blikk på skole for alle før og nå skal med.

Alle er velkomne i Gamle festsal i Domus Academica på Karl Johan

Eple oppå bokstabel. Foto.
Tid og stad: 23. apr. 202024. apr. 2020, University of Oslo

Conference organized by the two UiO:Nordic projects “The Nordic Education Model” and “Living the Nordic Model”.