Kommande 5 dagar

07 des.
Bildet kan inneholde: fyrverkeri, himmel, underholdning, vann, elektrisk blå.
Tid og stad: 7. des. 2022 16:1518:00, Helga Engs Hus, Auditorium 1

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere høstens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, Comparative and International Education, Higher Education og Special Needs Education til kandidatmarkering høsten 2022!

Fleire kommande arrangement

Foto av Roar Bakken Stovner.
Tid og stad: 9. des. 2022 12:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Roar Bakken Stovner ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "The Feedback Teachers Provide in Mathematics Lessons and How They Provide It - Feedback Practices in Norwegian Lower Secondary Mathematics Classrooms." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Foto av Natalia Latini.
Tid og stad: 9. des. 2022 12:00, Auditorium 2, Helga Engs hus

Master Natalia Latini ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling "Reading in Limbo: Caught in Transition between Paper and Digital Texts." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

Tid og stad: 13. des. 2022 10:3012:00, Forskningsparken, seminarrom 230