Kommande arrangement

Bilde av stipendiat. Foto.
Tid og stad: 30. aug. 2019 12:15, Auditorium 2, Helga Engs hus, Blindern

Master Jørgen Smedsrud ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Mathematically gifted adolescents in Norway: Exploring mathematically gifted adolescents' experience with the school system in Norway.

Bilde av stipendiat. Foto.
Tid og stad: 9. sep. 2019 12:15, Auditorium 2, Helga Engs hus, Blindern

Master Rachel Sweetman ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Exploring the enactment of learning outcomes in higher education: Contested interpretations and practices through policy nets, knots, and tangles.

Bilde av foredragsholder. Foto.
Tid og stad: 16. sep. 2019 16:1517:30, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Utdanning og bærekraft; hvordan kan vi forberede oss for en ukjent fremtid og hva slags rolle spiller utdanning og skole?

Bildet kan inneholde: vannmelon, melon, citrullus, naturlig mat, frukt.
Tid og stad: 10. okt. 2019 09:3014:00, Helga Engs hus

Tid er penger, sier vi. Men tid er også oppmerksomhet, å vise interesse, og det å være tilstede. En ting er sikkert: Tid er verdifullt, noe vi ikke kan sette en prislapp på. I samarbeid med studentprestene og i regi av verdensdagen for psykisk helse, arrangerer vi Bry deg dagen med temaet "gi tid". Årets kampanje har som mål å oppfordre oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. Møt oss på Helga Engs hus 10. oktober!

Portrettfoto
Tid og stad: 10. okt. 2019 13:3014:30, Helga Engs hus, Auditorium 2

Årets Helga Eng-foreleser er professor Patricia Alexander fra Department of Human Development and Quantitative Methodology ved College of Education, University of Maryland, USA.