Kommende 5 dager

i dag des.
Tid og sted: 11. des. 2018 17:00 - 19:00, Helga Engs Hus, auditorium 2

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere vårens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, lesing og skriving i skolen, lektorprogrammet, comparative and international education, higher education, special needs education til kandidatmarkering.

12 des.
Tid og sted: 12. des. 2018 14:15 - 15:15, Auditorium 2, Vilhelm Bjerknes' hus

The research group ComPros at Department of Special Needs Education is hosting an open lecture on intuitive thinking and learning with Psychology Professor John Coley, Northeastern University.

Tid og sted: 12. des. 2018 15:30 - 16:30, Auditorium 2, Vilhelm Bjerknes' hus

The research group LiNCon at Department of Special Needs Education is hosting an open lecture with Professor Rebekah Levine Coley, Department Chair of Counseling, Developmental and Educational Psychology at Boston College.  The lecture will focus on the forces that give rise to early academic and behavioral skills gap in young children.

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 9. jan. 2019 13:15 - 15:15, Auditorium 2, Georg Sverdrups hus

Forskergruppen LinCon ved Institutt for spesialpedagogikk inviterer til åpent seminar om betydningen av sosial bakgrunn og fattigdom for barns læring.

Tid og sted: 7. feb. 2019 09:30 - 13:00, Helga Engs hus

Trodde du det var umulig å bli en del av den neste "Apple"? Er du den manglende brikken i fremtidens arbeidsutfordringer? Og hvordan kan du skape løsninger for dem som faller utenfor? Bli med på Guttedagen!