Aktuelt

Aktuelle saker

 • Bilde av Sigrid Blömeke med diplomet. Sigrid Blömeke formelt innlemma i Det Norske Videnskaps-Akademi 9. sep. 2021 14:28

  Tysdag 7. september var det årsmøte i Det Norske Videnskaps-Akademi, og Sigrid Blömeke mottok der diplomet på at ho er tatt opp som medlem i Akademiet.

 • Avisutklipp. Foto. Roper varsko om lærernes metodefrihet 8. sep. 2021 17:44

  Klassekampen melder om at 32 lærere ved Knarvik videregående skole har sendt brev til Vestland fylkeskommune med bønn om fysiske læremidler. Skolen deres er nemlig i ferd med å bli heldigital.

 • Bildet kan inneholde: panne, briller, visjon omsorg, smil, skjorte. Ærefullt «keynote» oppdrag 26. aug. 2021 15:39

  Professor Ola Erstad ved institutt for pedagogikk har vært hovedforeleser på den store EARLI konferansen 2021. Konferansen samler store deler av utdanningseuropa.

 • Tre glade fadrar i raud UiO-T-skjorte på campus. Foto. Rekordmange ville bli fadder 19. aug. 2021 11:35

  – Vi måtte faktisk seie nei til fleire, fortel koordinator Joachim Pacheco-Lie. Heile 150 ville bli fadder ved UV-fakultetet i år, dobbelt så mange som i 2019 og ein all time high.

 • Øistein Anmarkrud og Anna Anmarkrud. Foto. Digitale hjelpemidler i undervisningen – er det til hjelp for de som har dysleksi? 2. juli 2021 13:38

  Det har vært en stor debatt med argumenter for eller mot digitale flater, som læringsbrett og pc i skolen. Men hvordan er det for de som allerede strever med lesing? Er de digitale hjelpemidlene til hjelp?

Arrangementer