Aktuelle saker

• Portrett av kvinne. Vibeke Grøver valgt inn i Det Norske Vitenskaps-Akademi 18. mai 2022 13:49

- Jeg er veldig glad for å bli valgt inn i Det Norske Vitenskaps-Akademi. Det er en anerkjennelse, sier professor Vibeke Grøver ved Institutt for pedagogikk.

• Mann med briller, skjorte og dressjakke. Skal vurdere hva som skal til for å bli universitet 12. mai 2022 15:00

Professor Peter Maassen ved Institutt for pedagogikk er en av ekspertene som skal vurdere hvilke krav som bør gjelde for å bli universitet. Et sentralt spørsmål er også hvor politisk styrt nyetableringer bør være.

• studenter som diskutterer sammen. foto Forskningsassistent søkes - søknadsfrist 30. juni 2022 12. mai 2022 13:27

I forbindelse med gjennomføringen av et forskningsprosjekt søker Institutt for spesialpedagogikk, UiO, en forskningsassistent til høsten 2022.

• illustrasjon av en person som snakker til en annen person Har du normal hørsel ? 12. mai 2022 10:04

Vi trenger flere deltakere til vårt forskningsprosjekt med mål om bedre oppfølging av voksne med nedsatt hørsel. Er du over 18 år, har normal hørsel (så vidt du vet), og cirka 30 minutter å sette av i en travel hverdag, ønsker vi deg velkommen til oss.

• Portrett av forsker med mørkt hår, penskjorte og genser. Vant pris for beste doktorgradsavhandling 10. mai 2022 10:20

Et globalt utdanningsnettverk har tildelt årets doktorgradspris til postdoktor Chanwoong Baek ved Institutt for pedagogikk.

• Bilde fra forelesningsal Trial lecture: Angeliki Altani 30. mai 2022 09:00

Trial lecture for a new associate professor position in the subject area of reading development and difficulties at the Department of Special Needs Education.

• Bilde fra en forelesningssal Trial lecture: Enrica Donolato 30. mai 2022 12:00

• Bildet kan inneholde: produkt, shorts, publikum, sosial gruppe, smil. Kandidatmarkering for Lektorprogrammet 8. juni 2022 16:00

Det utdanningsvitenskapelige fakultet og Institutt for lærerutdanning og skoleforskning har gleden av å invitere vårens kandidater fra Lektorprogrammet til kandidatmarkering.

• Bildet kan inneholde: fyrverkeri, himmel, underholdning, vann, elektrisk blå. Kandidatmarkering for masterstudenter 16. juni 2022 16:00

Det utdanningsvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere vårens kandidater på masterprogrammene i utdanningsledelse, pedagogikk, spesialpedagogikk, Comparative and International Education, Higher Education, Special Needs Education og Assessment, Measurement og Evaluation til kandidatmarkering våren 2022!

• Bildet kan inneholde: person, hår, leppe, øye, anlegg. UVs vei til en bærekraftstrategi – nå vil vi høre fra deg! 20. juni 2022 09:15

Uansett hva du mener om bærekraft: Din stemme blir viktig for prosessen videre. Velkommen til frokostmøte om UVs bærekraftstrategi!