Aktuelle saker

• 507-he-dsc_3885 – Vi gleder oss til å ta imot det største bachelor-kullet noensinne 7. aug. 2020 13:01

Instituttleder ved Institutt for spesialpedagogikk er stolt over at 188 personer har takket ja til en studieplass i bachelor i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo.

• gorilb-press2 Forskerprofilen: Vil gi alle muligheten til å delta i norskfaget 31. juli 2020 09:33

Etter ti år som norsk- og spansklærer i videregående skole valgte Gøril Brataas å gå over til lærerutdanning og forskning. Nå vil hun bidra til at elever mestrer norskfaget bedre.

• dahlen-ludvigsen-660 Den doble digitaliseringen: Fag og undervisning i endring 21. juli 2020 13:15

I løpet av noen korte, hektiske dager fra 12. mars måtte all undervisning ved universiteter og høgskoler digitaliseres. Hva har vi lært, og hva kan vi ta med videre, spør dekanene Sten Ludvigsen og Morten Dæhlen i et debattinnlegg i Khrono.

• «Nå er det bare å glede seg!» 1. juli 2020 10:44

Vi ved Universitetet i Oslo gratulerer alle studenter som nå er ferdige med Lektorprogrammet. Gjennom flere år har dere utviklet dere som profesjonsutøvere og nå er dere klare. Skolene, og ikke minst elevene, er heldige som får dere.

• web-banner Internasjonalisering i pandemiens tid 29. juni 2020 14:07

Masterstudiet i «høyere utdanning» ved IPED har samarbeidet med University of Iowa om digital internasjonalisering i snart fem år. Mulighetene som ligger i den nye teknologien har blitt belyst, samtidig som man har pekt nese til et virus.