Aktuelle saker

• Trude Nilsen. Foto. Hva fremmer likeverd i skole og utdanning? 30. sep. 2022 15:21

UVs aller første fremragende forskningssenter søker å redusere ulikhet i utdanning. Med på det prestisjefylte laget er seniorforsker ved Institutt for læreutdanning og skoleforskning, Trude Nilsen.

• To kvinner står og snakker med en gruppe av studenter som sitter rundt et bord i et klasserom. Bringer arbeidslivet inn i undervisinga 28. sep. 2022 13:56

Masterstudentane i pedagogisk-psykologisk rådgiving får i løpet av studiet fleire spanande møte med folk som jobbar i feltet. For kort tid sidan fekk dei besøk av to psykologspesialistar på campus.

• Bildet kan inneholde: produkt, oransje, linje, font, elektrisk blå. Fyll opp forskerverktøykassen i uke 42 28. sep. 2022 06:38

Uken gir deg nyttige verktøy og grunnleggende kunnskap i kjerneområder som datahåndtering, digitale verktøy, formidling, prosjektledelse og mye mer. Meld deg på kurs i dag!

• Sigrid Blömeke og Henrik Daae Zachrisson. Foto Senter for fremragende forskning til UV 23. sep. 2022 13:03

Hvordan reduserer vi ulikheter i utdanningen? Det skal UVs aller første fremragende forskningssenter CREATE prøve å finne ut av de neste ti årene.

• Eli Tronsmo og Siv Jacobsen. Foto Podkast: Hvordan lærer lærere? 20. sep. 2022 11:32

Selv lærere må lære. Men når og hvordan gjør de det? Og hvordan i all verden manøvrer de i overfloden av informasjon og læringsressurser som finnes der ute?

Arrangementer

• Person med lue, tekst #Bry deg på UV Bry deg på UV: Verdensdagen for psykisk helse 10. okt. 2022 10:00

Pandemi, krig, klimakriser, flyktningkriser og livskriser. Etter to år i krisemodus, så ser det ut som vi går en usikker og utfordrende tid i møte. Det skal vi ikke trenge å gjøre alene. Møt UV sine ansatte og studenter på Helga Engs hus 10. oktober!

• Bildet kan inneholde: smil, anlegg, frisyre, ansiktsuttrykk, mote. Guttedagen 2022 11. okt. 2022 09:00

Er du elev på videregående skole? Er du interessert i pedagogikk, realfag, samfunnsfag, språk, ledelse eller teknologi? Ønsker du deg en jobb der du gjør en forskjell? Velkommen til oss på Guttedagen!

• Bildet kan inneholde: bygning, bildesign, gulv, stol, begivenhet. Åpen prøveforelesning: Halvor Melbye Hanisch 11. okt. 2022 13:30

I forbindelse med tilsetting av førsteamanuensis på fagområdet inkludering og mangfold med relevans for spesialpedagogikk holdes det en prøveforelesning som er åpen for alle interesserte. Forelesningen holdes på både norsk og engelsk.

• Bildet kan inneholde: bygning, bildesign, gulv, stol, begivenhet. Prøveforelesning: Astrid Marie Jorde Sandsør 12. okt. 2022 13:00

• Image may contain: Computer, Personal computer, Netbook, Table, Property. QUINT Teaching Quality Webinar: Missed opportunities in language arts 13. okt. 2022 10:00

Webinar series on theorising teaching quality for researchers in the QUINT centre.