Aktuelle saker

• proveforelesning Åpen prøveforelesning - Eric Breit 3. mars 2020 13:00

Prøveforelesning for fast stilling som professor i arbeidslivslæring ved Institutt for pedagogikk.

• proveforelesning Åpen prøveforelesning - Åsa Mäkitalo 3. mars 2020 15:00

• colourbox2366938 eVIR conference: Video data between Open Access and Ethics Requirements 11. mars 2020 10:00

Research project eInfrastructure for video research (eVIR) invites to its concluding conference " Shareable and Searchable: Video data between Open Access and Ethics Requirements".

• os Disputas: Ellen Os 20. mars 2020 12:15

Cand.paed. Ellen Os ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Voksnes mediering av jevnaldringsrelasjoner i barnehager. En undersøkelse av voksnes bidrag til samhandling mellom barn under tre år.

• bildeoakvammex Disputas: Ole Andreas Kvamme 20. mars 2020 12:15

Cand.theol. Ole Andreas Kvamme ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Recontextualizing Environmental Ethical Values in a Globalized World: Studies in Moral Education.