Pågående

Bilde av to småbarn som sitter på sofa og bruker nettbrett
Tid og sted: 15. juni 2021 14:0015:00, Zoom

The Department of Special Needs Education is hosting a research seminar with Dr. Agata Bochynska from the Department of Psychology, New York University and the Open Research group, University of Oslo Library. The topic of the seminar is: Online data collection with typically developing infants and children.

Kommende

Bildet kan inneholde: bygning, bildesign, gulv, stol, begivenhet.
Tid og sted: 15. juni 2021 15:0015:30, Zoom

Trial lecture for a new Professor/associate professor position in the subject area of psychosocial difficulties at the Department of Special Needs Education. The trial lecture will be held in English.

Bildet kan inneholde: organisme, font, kunst, sports utstyr, mønster.
Tid og sted: 17. juni 2021 10:3011:30, Zoom

Oslo SPeLL invites you to EEG (electroencephalography) seminar with our head engineer Anders Lunde and our post-doc Raphaël Fargier as hosts. The seminar will be held in English.

Tid og sted: 18. juni 2021 15:0015:30, Zoom

Trial lecture for a new Professor/associate professor position in the subject area of psychosocial difficulties at the Department of Special Needs Education. The trial lecture will be held in Norwegian and English.

Tidligere

Bilde av professor Henrik Zachrisson
Tid og sted: 2. juni 2021 14:0016:00, Digitalt webinar

Henrik Daae Zachrisson, professor ved Institutt for spesialpedagogikk, holder innlegg om rammeplanen, hvorfor vi evaluerer og hva det innebærer å evaluere på webinar om evaluering av implementering av rammeplan i barnehagen