Kommende

Tid og sted: 4. okt. 2019 09:0010:30, Møterom 494, Helga Engs hus

Doktorgradskandidat Sangwon Yoons prosjekt har arbeidstittelen: "'A Systematic Review Evaluating Psychometric Properties of Parent/ Caregiver report Instruments on Child Maltreatment"

Bilde av Vigdis Reisæter
Tid og sted: 9. okt. 2019 12:3014:00, Møterom 495, Helga Engs hus

Doktorgradskandidat Vigdis Reisæters prosjekt har arbeidstittelen: "Dei utfordrande relasjonane". Prosjektet handler om hvordan makten fungerer i relasjonene mellom voksne med utviklingshemming som bor for seg selv, deres foreldre og tjenesteyterne.

foto av gutt som ser ensom og leis seg ut i klasserommet
Tid og sted: 30. okt. 2019 11:0015:30, Auditorium 2, Helga Engs hus

Institutt for spesialpedagogikk ønsker velkommen til et åpent seminar om språkvansker. På seminaret vil den anerkjente professoren Courteney Norbury, University College London og Institutt for spesialpedagogikk forelese. I tillegg vil det bli kortere innledninger fra forskere ved ISP, RBup, Statped, Folkehelseinstituttet og NIFU.

Tidligere

Gutt som leser i en bok
Tid og sted: 2. sep. 2019 10:0011:30, Room 494, Helga Eng's building

The research group LiNCon at the Department of Special Needs Education is hosting an open lecture with Professor R. Malatesha Joshi, Texas A&M University. The topic of the lecture is: Componential Model of Reading: Research and educational implications.

Bildet kan inneholde: Tegnefilm, Clipart, Illustrasjon.
Tid og sted: 20. aug. 2019 14:0015:00, Foajéen i Universitetsbiblioteket, Georg Sverdrups hus

Institutt for spesialpedagogikk ønsker alle interesserte hjertelig velkommen til utdelingen av Jonasprisen 2019.