Kommende

Tid og sted: 20. sep. 2021 14:3015:30, Zoom

The Department of Special Needs Education is holding a webinar on Rehabilitation, social inclusion, and special needs in critical areas of intervention: the experience of EMERGENCY NGO in Iraq.

Bilde av Førsteamanuensis Riikka-Maija Mononen, Institutt for spesialpedagogikk, UiO.
Tid og sted: 21. sep. 2021 14:0016:00, Digitalt arrangement

Riikka-Maija Mononen, Førsteamanuensis ved Institutt for spesialpedagogikk, UiO, holder workshop om Problemformulering og design for forskning på barns matematikklæring på Workshopserie: "Metodologiske spørsmål i forskning om yngre barns matematikklæring." Workshopserien arrangeres av FILIORUM – Senter for barnehageforskning, Göteborg Universitet og Linnéuniversitetet.

Tidligere

Bildet kan inneholde: panne, leppe, smil, øyenbryn, øyenvippe.
Tid og sted: 10. sep. 2021 14:00, Auditorium 1, Helga Engs Hus

Master Siri Steffensen Bratlie ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Understanding and Enhancing Morphological Knowledge in Children with Language-Minority Backgrounds: A Meta-Analysis and a Randomized Controlled Trial" for graden PhD.

Bildet kan inneholde: briller, panne, briller, hake, visjon omsorg.
Tid og sted: 22. juni 2021 10:0011:30, Digitalt arrangement

Athanasios Protopapas, professor ved Institutt for spesialpedagogikk, UiO, holder innlegg om hjernen til personer med dysleksi, på seminaret "Is dyslexia a neurodevelopmental disorder?" ved Macquarie University Centre for Reading - MQCR

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, ansikt, kinn.
Tid og sted: 21. juni 2021 12:00, Zoom

Cand.paed. Anne Cathrine Thurmann-Moe ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Effekt av artikulatorisk bevissthetstrening på skriftspråklige ferdigheter. En randomisert kontrollert undersøkelse og en singel case studie." for graden PhD.