Tidligere

logo av konferansetittelen
Tid og sted: 18. juni 202019. juni 2020, Place: Helga Engs Building

We are in the unfortunate position to announce the cancellation of the conference, as the coronavirus situation has rapidly unfolded in Norway, and, as a result, the University of Oslo has been closed and all events scheduled between now and August have been cancelled. We will inform you about the possibility for rescheduling in collaboration with the committee of the Society for Research in Learning Disabilities.

The second SRLD Conference will be held in Oslo in June 18-19, 2020. Organizer: Department of Special Needs Education, University of Oslo, Norway.

The Conference is now open for registration only for those who will contribute.

Bildet kan inneholde: briller, hår, ansikt, ansiktshår, panne.
Tid og sted: 8. mai 2020 12:15, Zoom

Siv.ing. Arne Kirkhorn Rødvik ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

"Speech sound confusions in well-performing adults and children with cochlear implants, measured by repetition of mono- and bisyllabic nonsense words."

Bilde av barn som står i en ring og holder rundt hverandre
Tid og sted: 8. mai 2020 09:0016:00, Digitalt i Zoom

NB! Konferansen er fullført. Video-opptak, slides, og svar på spørsmål er lagt ut under.

DSL+ ved Institutt for spesialpedagogikk arrangerer en dagskonferanse om vokabulartiltak som virker i barnehage og skole. Arrangementet er digitalt og foregår i Zoom.

Tid og sted: 3. mars 2020 10:0013:15, Forsamlingssalen, Harald Schjeldrups hus

Psykologisk Institutt og Institutt for spesialpedagogikk ønsker velkommen til et åpent seminar om stamming i anledning disputasen til logoped Hilda Sønsterud. Vi har gleden å invitere til et fagseminar med opponentene og et avsluttende innlegg av doktoranden.

Bilde av en ung jente som ser ut av et togvindu
Tid og sted: 14. jan. 2020 12:1513:15, Room 494, Helga Eng's building

The research group Compros at the Department of Special Needs Education is hosting an open lecture with Professor Patricia A. Ganea, University of Toronto, Canada. The topic of the lecture is: The development of the counterfactual imagination.