Publisert 21. mai 2019 15:18

UiOs nyeste kandidatundersøkelse viser at uteksaminerte studenter fra UV får jobb. Kun 3 %  oppgir at de er arbeidssøkende, noe som er lavest ved UiO.

Smilende studenter på workshop. Foto
Publisert 29. apr. 2019 12:27

Som student skal du lære mye. Du skal være god i å skrive oppgaver, du skal takle eksamenspress og du skal produsere jevnt med studiepoeng. Og sist, men ikke minst skal du fullføre studiet.

Tre glade studenter som går
Publisert 26. apr. 2019 17:43

Oslo International Summer School in Comparative Social Science Studies samler hvert år ph.d kandidater og forelesere fra hele verden til faglig dypdykk og nettverksbygging på Blindern. Det utdanningsvitenskapelige fakultet har vært fast bidragsyter i over 25 år.

Portrett av Sten Ludvigsen. Foto
Publisert 5. mars 2019 08:34

Dette spør dekanene Morten Dæhlen og Sten Ludvigsen på Universitetet i Oslo om i et innlegg i Khrono, og foreslår en strategi for kollektiv og inkluderende intelligens, framfor digitaliseringsminister Astrups najonale strategi for kunstig intelligens.