Fakultet

Studenter utenfor UV. Foto
Publisert 29. apr. 2022 20:56

Søkningen til Lektorutdanningen ved UV-fakultetet øker i 2022. – En bekreftelse på at studentene setter pris på den høye faglige kvaliteten i studiene våre, sier dekan Rita Hvistendahl.

Tre glade fadrar i raud UiO-T-skjorte på campus. Foto.
Publisert 19. aug. 2021 11:35

– Vi måtte faktisk seie nei til fleire, fortel koordinator Joachim Pacheco-Lie. Heile 150 ville bli fadder ved UV-fakultetet i år, dobbelt så mange som i 2019 og ein all time high.

Erik Knain. Foto.
Publisert 18. feb. 2021 18:34

–  Vi ved UV er svært godt rustet til å svare på etterspørselen etter tverrfaglighet og til å løse aktuelle samfunnsutfordringer siden utdanningsvitenskapen er grunnleggende tverrfaglig orientert, sier Erik Knain, ny prodekan for forskning ved UV.

Melanie Kirmess. Foto.
Publisert 1. feb. 2021 14:17

– Studentane skal jobbe saman i yrkeslivet, og bør difor få erfaring med å jobbe saman på tvers av studieprogram også, framhevar Melanie Kirmess. Ho er ny prodekan ved UV-fakultetet med ansvar for studiar.

Rita Hvistendahl. Foto.
Publisert 25. jan. 2021 15:21

Rita Hvistendahls varierte historie ved UiO strekker seg tilbake til begynnelsen av 90-tallet. Nå skal hun lede Det utdanningsvitenskapelige fakultet, som er inne i sitt 25. år.

Bildet kan inneholde: belysning, glødelampe, elektrisitet, lys, lyspære.
Publisert 21. des. 2020 16:20

Tre av UVs studenter vil motta støtte til sine innovasjonsprosjekter. I tillegg til økonomisk støtte får de bistand fra EngageLab til design, interaksjonsdesign og konseptutvikling. Alle prosjektene har kreative løsninger på hvordan læringssituasjoner kan endres. Gratulerer til Tony Tan (CEMO), Jayeong Song (CEMO) og Fredrik Brarud (ISP).