Digitale akademiske skrivedager ved UV 2020

Sliter du med APA 6th? Stresser du på eksamen? Umulig å komme i gang med masteroppgaven? Å skrive gode akademiske tekster kan læres. Bli med på digitale akademiske skrivedager 29.- 30. april, og 4.mai, og få kontroll på nerver, kildehenvisning og masteroppgaven!

Les om hvordan akademisk skriveuke 2019 gikk

Bilde sett forfra med utsnitt av person i gul genser som skriver på en bærbar PC

Foto: Unsplash/Christin Hume

Kursene som vil få deg et steg nærmere A'en

Digitale akademiske skrivedager 29.- 30. april, og 4.mai tilbyr inspirerende og spennende workshops. Du får muligheten til å delta på to interaktive workshops og et masterkurs via den digitale plattformen Zoom. Enten du går på bachelor eller master ved UV, skriver semesteroppgave eller leser til eksamen, vil du få utbytte av å delta.

Masterkurset holdes av professor Tone Kvernbekk, og de to andre workshopene ledes av erfarne studenter fra Akademisk skrivesenter og UV. Dette er et lavterskel tilbud og kursene er interaktive. 

"Jeg synes det har vært et veldig bra tilbud som er lavterskel og man får alt servert på fat. Heldigvis har jeg ok kontroll nå og er heldig som ikke blir så nervøs før eksamen."

- Ane Roalkvam Skåra, masterstudent på ISP

Workshops

Kontroll på eksamen

Friker du ut rett før eksamen? Dette er kurset for deg som vil gjøre det bra på skoleeksamen. Du vil bli veiledet av en student med lang erfaring i eksamensskriving. Du får nyttige verktøy som du kan bruke på eksamen. Vi viser deg hvordan du strukturerer en god eksamensbesvarelse og gjør deg trygg i en eksamenssituasjon. 

Kildehenvisning og kildekritikk

Trenger du hjelp til å bli trygg på kildehenvisninga? I dette kurset skal vi jobbe med kildehenvisning i henhold til APA 6th. Vi skal lære å bruke Søk og Skriv som verktøy når vi skriver oppgaver. I tillegg skal vi jobbe med å utvise varsomhet og kildekritikk på en god måte. 

Masterkurs: skriveprosessen

Lurer du på hvordan du skal komme i gang med å skrive masteroppgave? Du er kanskje allerede i gang, eller gruer deg til å begynne. Å skrive masteroppgave kan føles uoverkommelig. I dette kurset får du en solid innføring i hvordan du skriver masteroppgaver innenfor pedagogiske fag. 

Tid og sted for de ulike workshopene

Du kan selvfølgelig melde deg på alle kursene. Du finner link til påmelding bak hvert kurs. 

Onsdag 29. april

Kl. 09.00 – 11.00 Kontroll på eksamen FULLBOOKET

 

Torsdag 30. april

Kl. 09.00 – 11.00 Kildehenvisning og kildekritikk (APA 6th) FULLBOOKET 

 

Mandag 4.mai 

Kl. 09.00 - 11.00 Masterkurs: skriveprosessen (med Tone Kvernbekk) Påmelding

 

 

Et par dager før kurset starter vil du få en lenke til møterommet i Zoom. Du trenger PC, godt internett og skrivesaker. Finn deg et godt sted å sitte, noe varmt i koppen og join oss på Zoom! 

Publisert 17. mars 2018 10:17 - Sist endret 10. des. 2020 13:20