Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• kvalitet-i-hoyere-utdanning-660x400 – Det finnes ingen magisk medisin 8. nov. 2018 14:16

Skal studiekvaliteten bedres krever det kompetanseutvikling, administrativ tilrettelegging, ressurser til fornyingsarbeid, og en mer helhetlig styring av studieprogrammene. Det er med andre ord mye å ta hensyn til, i følge professor i pedagogikk.

• laringsliv-507x310 – Fritidsaktiviteter er viktig for skolegang og utdanningsvalg 26. sep. 2018 12:04

I pressen og blant politikere er det mye negativt fokus på det å vokse opp i Groruddalen. Blant Groruddalsungdommer selv opplever mange sterk tilhørighet til hjemstedet og at særlig fritidsaktiviteter har mye å si for hvordan de forholder seg til skolen og utdanningsvalg.

Ingen planlagte arrangementer