Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Kolleger samlet rundt bord. Foto. Slik kan veilednings- og undervisningskvaliteten i høyere utdanning styrkes 13. jan. 2022 20:52

Forskning viser at kollegaer som bruker hverandre aktivt i vurdering og utvikling av egen praksis, bidrar til å bedre læringsmiljøet ved institusjonen. Kollegial veiledning og gjensidig kollegavurdering antas å få en stadig viktigere rolle i kvalitetsarbeidet ved universiteter og høgskoler.

• Laptop på bord. Foto Alltid digitalt beredt – på en pandemi? 15. des. 2021 20:20

Ny studie: Da koronapandemien inntraff i mars 2020 hadde 70 prosent av underviserne som deltok i undersøkelsen lite erfaring med online undervisning. Likevel snudde de seg rundt og tilbød nettopp dette.

Ingen planlagte arrangementer