Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• telefon-i-klasserommet-660x431 Frikjenner bruk av mobiltelefon i klasserommet 26. mars 2019 12:24

Forskerne finner ingen entydig negativ sammenheng mellom det å ha med seg mobiltelefon i timen og læringsutbytte. Men det krever lærere som er bevisste på mobilens rolle og funksjon i klasserommet.

• kvalitet-i-hoyere-utdanning-660x400 – Det finnes ingen magisk medisin 8. nov. 2018 14:16

Skal studiekvaliteten bedres krever det kompetanseutvikling, administrativ tilrettelegging, ressurser til fornyingsarbeid, og en mer helhetlig styring av studieprogrammene. Det er med andre ord mye å ta hensyn til, i følge professor i pedagogikk.

Arrangementer

• de-freitas Open lecture: "Levelling up: Is it unethical not to use games in education?" 30. apr. 2019 10:15

Welcome to an interesting hour with Professor Sara de Freitas.

• marianne-takvam-kindt-240x266 Disputas: Marianne Takvam Kindt 2. mai 2019 12:15

Master Marianne Takvam Kindt ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Beyond heritage and acculturation. Accounts of upbringing, choices, and plans from children of immigrants in prestigious higher education in Norway.

• renatea-250x271 Disputas: Renate Andersen 15. mai 2019 12:15

Master Renate Andersen ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Mutual Development in Online Collaborative Processes. Three Case Studies of Artifact Co-creation at Different Levels of Participation.