Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• telefon-i-klasserommet-660x431 Frikjenner bruk av mobiltelefon i klasserommet 26. mars 2019 12:24

Forskerne finner ingen entydig negativ sammenheng mellom det å ha med seg mobiltelefon i timen og læringsutbytte. Men det krever lærere som er bevisste på mobilens rolle og funksjon i klasserommet.

• kvalitet-i-hoyere-utdanning-660x400 – Det finnes ingen magisk medisin 8. nov. 2018 14:16

Skal studiekvaliteten bedres krever det kompetanseutvikling, administrativ tilrettelegging, ressurser til fornyingsarbeid, og en mer helhetlig styring av studieprogrammene. Det er med andre ord mye å ta hensyn til, i følge professor i pedagogikk.

• foto-annasteen-utheim Disputas: Anna Therese Steen-Utheim 17. juni 2019 12:15

Master Anna Therese Steen-Utheim ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.:

Students’ sense making of feedback. Dialogue, interaction and emotions.

• rachelle-esterhazy-foto Disputas: Rachelle Esterhazy 21. juni 2019 12:15

Master Rachelle Esterhazy ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Productive feedback practices in higher education. Investigating social and epistemic relations in two undergraduate courses.