Studentutvalget

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, linje.

Bli bedre kjent med oss:

Om oss | Kontakt oss | Medlemmer og verv | Søke om økonomisk støtte hos hos studentutvalget | Vedtekter | 
 

Studentutvalget ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet (SUUV) er det øverste studentorganet ved UV-fakultetet. SUUV er til for å ivareta studentene ved UV og er med å bestemme hvordan fakultetet styres.

SUUV trenger nye medlemmer! Ønsker du å jobbe for å bedre din egen studiehverdag og påvirke styringen av ditt fakultet? Hos oss lærer du å arbeide både faglig, administrativt og sosialt. Bli med i SUUV og få verdifull erfaring du garantert vil få bruk for i livet. Lær om studentdemokrati og fakultetets og universitetets indre liv. Et medlemskap i SUUV gir også mange fordeler under studietiden. Noen eksempler er gratis kaffe, kjøleskap, kontor, fri utskriftskvote for studentarbeid, kontakt med ledelsen på fakultetet, digg mat til møter og semesteravslutninger.

Ta kontakt med oss på Facebook, e-post eller møt opp på kontoret vårt innerst i kantina på Helga Engs hus. Man kan også komme på allmøtene våre som arrangeres minst en gang per semester (informasjon om tidspunkt publiseres på Facebook-sidene våre).


Få med deg siste nytt på Facebook!