Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Foto av Ida Cheyenne Martinez Lunde.
    Disputas: Ida Cheyenne Martinez Lunde 2. des. 2022 11:00

Master Ida Cheyenne Martinez Lunde ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "Digitization in School Leadership and Educational Governance - Examples from Policy and Practice." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

• Illustrasjonsfoto med julemotiv.
    Forskningsdagen ved ILS 8. des. 2022 12:00

Velkommen til årets forskningsdag ved ILS som stiller spørsmålet: Hva kan innovasjon i og gjennom skoleforskning være?

• Prøveforelesning: Roar Bakken Stovner 9. des. 2022 10:00

Master Roar Bakken Stovner ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Designing research-based teacher education to educate pre-service mathematics teachers about high-quality feedback."

• Foto av Roar Bakken Stovner.
    Disputas: Roar Bakken Stovner 9. des. 2022 12:00

Master Roar Bakken Stovner ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling "The Feedback Teachers Provide in Mathematics Lessons and How They Provide It - Feedback Practices in Norwegian Lower Secondary Mathematics Classrooms." for graden Philosophiae Doctor (ph.d.).

• Midtveisevaluering - Oddvar Aalde 13. des. 2022 13:00

Velkommen til midtveisevaluering for ph.d.-kandidat Oddvar Aalde, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, UiO og Høgskulen i Volda.

Midtveisleser er dosent Øyvind Glosvik, Høgskulen på Vestlandet.

Kontakt veileder Inga Staal Jenset for invitasjon til zoom møtet.