Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• heldigital Var lærerne klare for å bli heldigitale? 12. juni 2020 13:36

– Lærerutdanningen må i større grad enn i dag forberede lærere på de ulike mulighetene og utfordringene ved digital undervisning, argumenterer forskere. De kommer med anbefalinger til hva vi kan lære av korona-pandemien.

• samfunnsfag Korleis få elevane engasjert i samfunnsfag? 13. mai 2020 14:22

Elevar med høg fagleg sjølvtillit og som opplever at faget bidreg til deires samfunnsdeltaking er dei som legg mest innsats i samfunnsfag, syner ein ny studie. Korleis kan læraren stimulere elevane sitt engasjement for faget?

Arrangementer

• colourbox19675776--507px GJENNOMFØRES DIGITALT: Explorations in Ethnography, Language and Communication 8 (EELC8) 24. sep. 2020 08:00

Digital konferanse: EELC8 vil bli strømmet på Zoom. Mer informasjon om tider for programmet vil komme. Alle påmeldte vil få beskjed per epost.

Temaet for den åttende utgaven av konferansen er perspektiver på tvers av disipliner og politiske grenser.

• image CANCELLED: Guest lecture: Suresh Canagarajah 18. mai 2021 15:15

Canagarajah will hold the lecture "English as a Creole Language". The lecture is open to the public.

• img_1110 UTSATT: NORMA 20 1. juni 2021 00:00

Oppdatert: Den niende konferansen om matematikkdidaktisk forskning i Norden samler forskere, lærere og andre med interesse for matematikkutdanning i en nordisk kontekst. Konferansen er utsatt for å hindre spredning av coronaviruset, og arrangeres derfor i Oslo i juni 2021.