Forskningsarrangementer

Kommende arrangementer

Tid og sted: 8. okt. 2020 10:0012:30, Zoom møte

Velkommen til midtveisevaluering for ph.d.-kandidat Annelie Ott, Institutt for Lærerutdanning og Skoleforskning, UiO.

Midtveisleser er professor emeritus Andrew Stables, Roehampton University.

Kontakt hovedveileder Elin Sæther for invitasjon til zoom møtet.

To gutter leser bøker og på skjerm
Tid og sted: 15. okt. 2020 10:0011:30, strømmes fra Litteraturhuset i Oslo

Boka gir viktig innsikt i utviklingen i leseferdigheter blant elever i Norden og viser hvordan resultater fra store leseundersøkelser kan benyttes til å forstå mer om elevers lesing.

Tid og sted: 20. nov. 2020 12:0015:00, Digital løsning

Velkommen til sluttlesing for ph.d.-kandidat Roar Bakken Stovner, Institutt for Lærerutdanning og Skoleforskning, UiO.

Sluttleser er Arne Jakobsen, professor ved Universitetet i Stavanger, Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk.

Kontakt hovedveileder Kirsti Klette for invitasjon til zoom møtet.

Photo of Suresh Canagarajah
Tid og sted: 18. mai 2021 15:1516:30, Auditorium 2, Helga Engs hus

Canagarajah will hold the lecture "English as a Creole Language". The lecture is open to the public.

Oslo sett fra sjøen
Tid og sted: 1. juni 20214. juni 2021, Universitetet i Oslo

Oppdatert: Den niende konferansen om matematikkdidaktisk forskning i Norden samler forskere, lærere og andre med interesse for matematikkutdanning i en nordisk kontekst. Konferansen er utsatt for å hindre spredning av coronaviruset, og arrangeres derfor i Oslo i juni 2021.