Aktuelle saker

• "Nå er det bare å glede seg!" 1. juli 2020 10:44

Vi ved Universitetet i Oslo gratulerer alle studenter som nå er ferdige med Lektorprogrammet. Gjennom flere år har dere utviklet dere som profesjonsutøvere og nå er dere klare. Skolene, og ikke minst elevene, er heldige som får dere.

• uiopris Lisbeth M. Brevik tildelt UiOs utdanningspris 24. juni 2020 14:10

Brevik får prisen for sin innsats med medforskning som vurderingsform.

• GJENNOMFØRES DIGITALT Sluttlesing - Ingrid Rodrick Beiler 13. aug. 2020 16:00

Velkommen til sluttlesing for ph.d.-kandidat Ingrid Rodrick Beiler, Institutt for Lærerutdanning og Skoleforskning, UiO.

Sluttleser er Francis M. Hult, professor ved UMBC, Universitetet i Maryland, Baltimore.

• GJENNOMFØRES DIGITALT: Explorations in Ethnography, Language and Communication 8 (EELC8) 24. sep. 2020 08:00

Digital konferanse: EELC8 vil bli strømmet på Zoom. Mer informasjon om tider for programmet vil komme. Alle påmeldte vil få beskjed per epost.

Temaet for den åttende utgaven av konferansen er perspektiver på tvers av disipliner og politiske grenser.

• CANCELLED: Guest lecture: Suresh Canagarajah 18. mai 2021 15:15

Canagarajah will hold the lecture "English as a Creole Language". The lecture is open to the public.

• UTSATT: NORMA 20 1. juni 2021 00:00

Oppdatert: Den niende konferansen om matematikkdidaktisk forskning i Norden samler forskere, lærere og andre med interesse for matematikkutdanning i en nordisk kontekst. Konferansen er utsatt for å hindre spredning av coronaviruset, og arrangeres derfor i Oslo i juni 2021.