Aktuelle saker

Arrangementer

• GJENNOMFØRES DIGITALT: Explorations in Ethnography, Language and Communication 8 (EELC8) 24. sep. 2020 08:00

Digital konferanse: EELC8 vil bli strømmet på Zoom. Mer informasjon om tider for programmet vil komme. Alle påmeldte vil få beskjed per epost.

Temaet for den åttende utgaven av konferansen er perspektiver på tvers av disipliner og politiske grenser.

• Midtveisevaluering - Annelie Ott 8. okt. 2020 10:00

Velkommen til midtveisevaluering for ph.d.-kandidat Annelie Ott, Institutt for Lærerutdanning og Skoleforskning, UiO.

Midtveisleser er professor emeritus Andrew Stables, Roehampton University.

Kontakt hovedveileder Elin Sæther for invitasjon til zoom møtet.

• CANCELLED: Guest lecture: Suresh Canagarajah 18. mai 2021 15:15

Canagarajah will hold the lecture "English as a Creole Language". The lecture is open to the public.

• UTSATT: NORMA 20 1. juni 2021 00:00

Oppdatert: Den niende konferansen om matematikkdidaktisk forskning i Norden samler forskere, lærere og andre med interesse for matematikkutdanning i en nordisk kontekst. Konferansen er utsatt for å hindre spredning av coronaviruset, og arrangeres derfor i Oslo i juni 2021.