Aktuelle saker

Marte Blikstad-Balas og Kirsti Klette. Portrettfotografier.
Publisert 30. mai 2022 15:09

Professor Kirsti Klette og professor Marte Blikstad-Balas er nominert til hedersprisen «Årets tidsskriftartikkel 2021» for deres artikkel i Norsk pedagogisk tidsskrift «Hvilke læremidler bruker lærerne på 8. trinn? En systematisk kartlegging av norskfagets analoge og digitale tekster».

Studenter utenfor UV. Foto
Publisert 29. apr. 2022 20:56

Søkningen til Lektorutdanningen ved UV-fakultetet øker i 2022. – En bekreftelse på at studentene setter pris på den høye faglige kvaliteten i studiene våre, sier dekan Rita Hvistendahl.

Kvinner sitter foran mikrofon. Illustrasjonsfoto.
Publisert 25. nov. 2021 08:50

En av fem nordmenn lytter daglig til podkast, både de som underholder og de som gir innsikt. Hvordan kan mediet brukes i undervisning?

Gutt med nettbrett styrer roboter. Illustrasjonsfoto.
Publisert 16. nov. 2021 09:04

I en ny bok drøfter forskere hva som er god naturfagundervisning i dag. ─ Naturfag er et sentralt fag og egnet for å utdanne selvstendige, kreative, kritisk tenkende og framtidsrettede elever, sier redaktørene.

Tre glade fadrar i raud UiO-T-skjorte på campus. Foto.
Publisert 19. aug. 2021 11:35

– Vi måtte faktisk seie nei til fleire, fortel koordinator Joachim Pacheco-Lie. Heile 150 ville bli fadder ved UV-fakultetet i år, dobbelt så mange som i 2019 og ein all time high.