Kommende 5 dager

i dag mai
Foto av Tobias Werler.
Tid og sted: 24. mai 2022 12:0014:00, Aud. 2, Helga Engs

Tobias Werler foreleser i forbindelse med tilsetting som professor. Tittelen på forelesningen er «Didaktisk praksis: fra danning til lærerutdanning».

Flere kommende arrangementer

Astrid Roe. Foto.
Tid og sted: 30. mai 2022 12:0014:00, Stort møterom/ Klubben, Georg Sverdrups hus

Seniorforsker Astrid Roe holder sin avskjedsforelesning etter å ha fratrådt sin stilling for aldersgrensen. Tittelen på forelesningen er «‘Grisen blir ikkje feitare om ein veg han.’ Om nytteverdien av måling i skolen.». Husk å melde deg på.

Tid og sted: 31. mai 2022 09:3012:30, Nils Henrik Abels Hus, rom 621, Blindern campus

Velkommen til sluttlesing for ph.d.-kandidat Annelie Ott, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, UiO.

Sluttleser er Stefan Bengtsson, universitetslektor ved Uppsala Universitet, Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier.

Foto av Øystein Gilje.
Tid og sted: 7. juni 2022 12:0014:00, Informasjon om sted kommer

Øystein Gilje foreleser i forbindelse med opprykk til professor. Tittelen på forelesningen er: «Multimodale tekster og vurdering : elevers kompetanse i den digitale skolen».

Bildet kan inneholde: produkt, shorts, publikum, sosial gruppe, smil.
Tid og sted: 8. juni 2022 16:0017:30, Universitetets Aula

Det utdanningsvitenskapelige fakultet og Institutt for lærerutdanning og skoleforskning har gleden av å invitere vårens kandidater fra Lektorprogrammet til kandidatmarkering.

Foto av Greta Björk Gudmundsdottir.
Tid og sted: 14. juni 2022 12:0014:00, Informasjon om sted kommer.

Greta Björk Gudmundsdottir foreleser i forbindelse med opprykk til professor. Tittelen på forelesningen er: «Digital kompetanse i lokalt og globalt perspektiv».