Kommende arrangementer

Tid og sted: 2. des. 2019 13:0015:00, Abels utsikt, 12. etg. NHA

Dijana Tiplic foreleser i forbindelse med opprykk til professor. Forelesningens tittel er: Connecting the Dots in Educational Leadership Research: Tracing the Theoretical Heritage, Unpacking the Empirical Evidence, and Sketching an Agenda for Future Research.

Tid og sted: 6. des. 2019 09:0016:00, Georg Sverdrups hus, Auditorium 2

Bærekraft har blitt et nøkkelord i norsk skole og barnehage de siste årene og kommer til å bli en sentral del av utdanningen fremover. Dette gjenspeiles også i arbeidet på universitetene og høyskolene.

Tid og sted: 6. des. 2019 12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Master Nani Teig ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Scientific inquiry in TIMSS and PISA 2015. Inquiry as an instructional approach and the assessment of inquiry as an instructional outcome in science.

Tid og sted: 6. des. 2019 12:15, Lecture Hall 3, Helga Engs building, Blindern

Master Nani Teig at the Department of Teacher Education and School Research defends her doctoral dissertation for the degree of PhD:

Tid og sted: 7. jan. 2020 12:0016:00, Auditorium 2, Georg Sverdrups hus

Vi ønsker velkommen til instituttets årlige forskningsseminar.