Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• fem ungdommer sitter på gulvet og ser alvorlige ut (foto) Unge kreftoverlevende strever, men forteller sjelden om det 22. juni 2022 07:59

Ny forskning ved Institutt for spesialpedagogikk, UiO, avdekker nye perspektiver på kreftoverlevelse. – Opplevelser relatert til å overleve kreft handler om mye mer enn det medisinske, sier forsker.

• Liten jente med høreapparat Bedre støtte til barn med nedsatt hørsel er viktig for livskvaliteten 22. mars 2022 08:37

Vår evne til å kommunisere med andre er en viktig forutsetning for å bygge relasjoner og å lykkes både i skole og arbeid. Men for barn som bruker høreapparat kan det være vanskeligere å utvikle gode kommunikasjonsferdigheter. Ny forskning viser hvordan dette kan påvirke både deres språkutvikling og livskvalitet.

Ingen planlagte arrangementer