Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• 507_puslespillcolourbox30992141 Hjemmekarantene: Slik kan du hjelpe smårollingen med å utvikle matematiske ferdigheter 18. mars 2020 07:16

Om du hjelper toåringen med å legge puslespill, kan det føre til at barnet mestrer matematikkoppgaver i skolen fem år senere. Over 900 mødre har tatt del i en studie sammen med sine toåringer.

• 507_tekstoppgaver Slik mestrer barnet tekstoppgaver i matematikk 9. des. 2019 08:21

En ny masteroppgave fra Institutt for spesialpedagogikk undersøker sammenhengen mellom språk og regneferdigheter i løsning av matematiske tekstoppgaver. Å identifisere om barn sliter med regneferdigheter eller språkforståelse kan være en nøkkel til å hjelpe dem til å mestre tekstoppgaver.

Ingen planlagte arrangementer