Forskningsaktuelt

Aktuelle saker

Arrangementer

• Bildet kan inneholde: panne, briller, synsomsorg, kjole skjorte, erme. Disputas: Sangwon Yoon 20. jan. 2022 09:00

Master Sangwon Yoon ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "Evaluating Psychometric Properties of Parent- or Caregiver-Report Instruments on Child Maltreatment Systematic Reviews Using the COSMIN Methodology." for graden Philosophiae Doctor.

• Bildet kan inneholde: person, panne, smil, hud, leppe. Disputas: May-Britt Monsrud 27. jan. 2022 13:00

Cand.paed. May-Britt Monsrud ved Institutt for spesialpedagogikk vil forsvare sin avhandling "One size does not fit all" En studie av språkferdigheter blant flerspråklige barn og unge" for graden Philosophiae doctor.