Forskningsaktuelt

Aktuelle saker

• 507bruk-denne-tinnitu-colourbox43443219 Så enkelt kan dine plager med tinnitus avdekkes 28. juli 2020 21:28

Forskere har kvalitetsvurdert et skjema som fagpersoner på hørsel kan bruke for å avdekke pasienters opplevelse av øresus. – Dette skjemaet får tommel opp av oss, og gir en pekepinn på hva pasienten trenger hjelp med for at plagene skal reduseres.

• samtavla-i--bruk Mikroblogging i klasserommet gjør at flere deltar i samtalen 16. juni 2020 15:51

Det er ikke alle elever som deltar i den tradisjonelle samtalen i klasserommet, men nå viser ny forskning at digitale samtalerom gir økt deltakelse og bedre samtaler.

• heldigital Var lærerne klare for å bli heldigitale? 12. juni 2020 13:36

– Lærerutdanningen må i større grad enn i dag forberede lærere på de ulike mulighetene og utfordringene ved digital undervisning, argumenterer forskere. De kommer med anbefalinger til hva vi kan lære av korona-pandemien.

Ingen planlagte arrangementer