Forskningsaktuelt

Aktuelle saker

• jonaspris-2019-660 Jonaspris til Leo Ajkic 20. aug. 2019 14:30

"Jeg tror det er viktig å huske på at selv om vi er forskjellige på mange måter, så har vi også mye til felles. Kanskje det er det jeg prøver å vise."

• studiestart-660x Slik får du bedre faglig utbytte av studielivet 13. aug. 2019 12:29

Delta aktivt og samarbeid godt. Forsking viser at studenter har mye å bidra med i forhold til hverandres læring.

• dsc00827-monica_150 Brenner for forskningskvalitet 13. aug. 2019 10:34

— Det å jobbe i feltet har gjort at jeg som forsker har vært opptatt av å bidra til at folk i praksisfeltet får kunnskap av høy kvalitet og pålitelige verktøy de kan bruke i jobbene sine, forteller Monica Melby-Lervåg .

• jorgesm Disputas: Jørgen Smedsrud 30. aug. 2019 12:15

Master Jørgen Smedsrud ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Mathematically gifted adolescents in Norway: Exploring mathematically gifted adolescents' experience with the school system in Norway.

• rachells Disputas: Rachel Sweetman 9. sep. 2019 12:15

Master Rachel Sweetman ved Institutt for pedagogikk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Exploring the enactment of learning outcomes in higher education: Contested interpretations and practices through policy nets, knots, and tangles.