Aktuelt

Aktuelle saker

 • dsc04433 Hva har vi lært om hjemmeskolen? 4. juni 2020 11:11

  Det er blitt gjort mange undersøkelser på hjemmeskolen og foreløpige funn begynner å bli lagt frem. Det er fortsatt tidlig å si hva hjemmeskolen i det store og det hele har betydd for elever, lærere og foresatte. Men her er en liten oversikt over det vi allerede vet.

 • gruppebilde_kuttet Hvordan mandag ble favorittdagen til FIKS 9. mars 2020 14:25

  Mandager er ikke viden kjent som en favorittdag. Så hvorfor er det tilfellet for oss i FIKS?

 • ressursledere Samarbeidet mellom teori og praksis styrkes med et utvidet ressursteam 17. des. 2019 13:01

  Godt samspill og samarbeid mellom teori og praksis er essensielt for å få til varige og hensiktsmessige partnerskap. Derfor har FIKS fra og med 1. desember fått med tre dyktige skoleledere i vårt ressursteam.

 • november_maneden-som-har-gatt-(1) NOVEMBER: Måneden som har gått 2. des. 2019 11:48

  Vinteren har ankommet og det er blitt både kaldere og mørkere, men vi i FIKS har heldigvis hatt mange lyspunkt i arbeidshverdagen vår. Her kan du lese noen av aktivitetene som har opptatt oss denne novembermåneden.

 • oktober_maneden-som-har-gatt_660 OKTOBER: Måneden som har gått 1. nov. 2019 15:51

  Oktober har vært en begivenhetsrik og spennende måned for FIKS. Vi har hatt en praksisstudent, arrangert faglig frokost, besøkt både kjente og nye steder og oppdatert Kunnskapsbasen.

Arrangement

 • webinar_digital-lesing- Webinar: Digital lesing 2. nov. 2020 14:30

  Hva innebærer det at en stadig større andel av elevenes lesing foregår på skjerm? I webinaret 2. november får du et nærmere innblikk i en rekke spørsmål om digital lesing og (in)effektiv (?) bruk av digitale enheter i elevenes leseopplæring.