Aktuelle saker

• ressursledere Samarbeidet mellom teori og praksis styrkes med et utvidet ressursteam 17. des. 2019 13:01

Godt samspill og samarbeid mellom teori og praksis er essensielt for å få til varige og hensiktsmessige partnerskap. Derfor har FIKS fra og med 1. desember fått med tre dyktige skoleledere i vårt ressursteam.

• november_maneden-som-har-gatt-(1) NOVEMBER: Måneden som har gått 2. des. 2019 11:48

Vinteren har ankommet og det er blitt både kaldere og mørkere, men vi i FIKS har heldigvis hatt mange lyspunkt i arbeidshverdagen vår. Her kan du lese noen av aktivitetene som har opptatt oss denne novembermåneden.

• oktober_maneden-som-har-gatt_660 OKTOBER: Måneden som har gått 1. nov. 2019 15:51

Oktober har vært en begivenhetsrik og spennende måned for FIKS. Vi har hatt en praksisstudent, arrangert faglig frokost, besøkt både kjente og nye steder og oppdatert Kunnskapsbasen.

• dsc_2425 FIKS øker bemanningen og engasjerer skoleledere 2. okt. 2019 13:43

Nå ønsker vi i FIKS å øke bemanningen nok en gang. Vi søker inntil tre skoleledere som kan bruke 10-20% av sin arbeidstid på implementering av fagfornyelsen i andre kommuner eller fylkeskommuner enn sin egen gjennom arbeid i FIKS.

• september_nettside_maneden-som-har-gatt SEPTEMBER: Måneden som har gått 30. sep. 2019 12:13

September har vært påvirket av det digitale i FIKS. Høstens første faglige frokost handlet om det digitale klasserommet, kunnskapsbasen er oppdatert med informasjon om digitalisering og GEPP-rapporten om digitale en-til-en-klasserom er i stadig utvikling. Les videre for mer om dette og resten vi har gjort i september!