Kommende arrangementer

Tid og sted: 31. aug. 2018 12:15, Auditorium 1, Helga Engs hus, Blindern

Master Kristin Rogde vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Improving children's linguistic comprehension skills. A systematic review and a randomized controlled trial.

Tid og sted: 6. sep. 2018 12:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Master Fesseha Abadi Weldemichael vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. med tittelen:

Integrated Functional Adult Literacy Education for Empowerment and Sustainable Development in Ethiopia. A Comparative Study of Tigray and Amhara Regions.

Tid og sted: 19. sep. 2018 18:00 - 20:00, Nedjma, Litteraturhuset

Hva kan barnehagen gjøre for å styrke språklæring for flerspråklige barn?

Møt forskere, barnehageansatte og en forfatter som forteller om hvordan barnehagen kan styrke flerspråklig læring gjennom lesing, lek og samtaler og gjennom samarbeid med foreldrene.

Tid og sted: 20. sep. 2018 18:00 - 20:00, Nedjma, Litteraturhuset

«Sier mer enn hundre forskningsrapporter» ble det sagt om Marte Spurklands bok Klassen. Hva skjer når Marte møter Kristinn Hegna og Kenneth Silseth som forsker på ungdom og læring?

Tid og sted: 26. sep. 2018 18:00 - 21:00, Nedjma, Litteraturhuset

Hva er oppvekst i Oslo? Gjennom romanen Tante Ulrikkes vei, fagboken De andres skole, Ungdataundersøkelsen og prosjektet Learning Lives deler Zeshan Shakar, Ingunn Marie Eriksen, Anders Bakken, Øystein Gilje og Ola Erstad historier om den globale landsbyen i et akademisk talkshow ledet av Sherin Awahab.